Typer & priser

FIRMAAFTALE

Massageformer

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia

Priser

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula.

eftervirkninger

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Pellentesque in ipsum id Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam

rådgivning

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci

tag hånd om medarbejderne

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor.

Skulder- og nakkemassage
En fysiurgisk massage, hvor jeg arbejder med skulder- og nakkeområdet. Under behandlingen kommer jeg helt i dybden af muskellagene.
Som afslutning får du altid kraniemassage, som virker enormt afslappende. Samtidig en meget effektiv behandling mod nakkespændinger, hovedpine og kæbespændinger.
stolemassage

En massageform som foregår i en specialstol, og hvor du beholder din beklædning på. Er effektiv til afspænding af især ryg, nakkemuskler, arme og hænder.

Særligt velegnet behandlingsform, hvis den foregår i fx storrumskontorer, eller hvis du helst modtager massage med beklædning på.

Cupping

Massage til afhjælpning af ophobninger i dit bindevæv, som har sat sig som celluite (appelsinhud) eller løst og bulet hud.

Jeg bruger sugekopper i behandlingen, som øger blodgennemstrømningen i vævet godt og hurtigt. Det undertryk, som sugekoppen skaber, åbner flere blodkar på en gang.

MET-teknikker

Muscle Energy Teknique (MET) er en effektiv behandlingsform, der kræver din aktive medvirken, idet du, sammen med mig, er fælles om at yde behandlingskraften for at frigøre fx et led, der har nedsat bevægelighed.

Behandlingen er en meget skånsom og sikker teknik , da du selv medvirker til at bryde de barrierer, der måtte være.

helsemassage

I helsemassagen bruger jeg en dejlig olie og vil massere kroppens muskler på en meget blid måde. Olien gør grebene glidende og rolige, og du vil hurtigt føle dig rolig og afslappet.
Massagen har en enorm afslappende virkning på krop og sind, vil løsne op, frigøre spændinger og og stimulere blodcirkulationen.

fysiurgisk massage

En massageform, hvor jeg arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket kræver viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand. Muskulaturen bliver gennemarbejdet og eventuelle skader kan blive afhjulpet.

Massagefomen afspænder, giver ro, en bedre blodgennemstrømning og udskiller affaldsstoffer.

Anmeldelser

Det Mener Mine Kunder

“Følte mig tryg fra første øjeblik, jeg landede på briksen”

“Jeg har været i et længere behandlingsforløb, men nu er jeg der blot for mit eget velværes skyld, og det kan jeg varmt anbefale alle andre at gøre.

Jeg har tidligere prøvet andre massører, som til forskel fra Ninna ikke har spurgt nær så meget til mit velbefindende og  tidligere skader, men blot gået i gang med behandlingen, hvilket nogle gange føltes utrygt. Det føler jeg mig bestemt ikke i Ninnas hænder.

Jeg har fra starten haft stor tillid til hendes kompetencer og følt mig fuldstændig tryg. Der er stor fleksibilitet i hendes åbningstider, hvilket passer perfekt i en travl hverdag. Og prisen tænker du måske? Den er mere end fair for en veluddannet og yderst kompetent massør”.

Jette

“Altid fantastisk og præcis behandling hos Ninna”

“Det er altid fantastisk at komme til behandling ved Ninna. Jeg går derfra afslappet, og har fået præcis den behandling, som jeg havde brug for.

Jeg føler mig god tilpas, og det er rart at være i klinikken.”

Hanne

Kan varmt anbefale Care-Clinic og glæder mig til at komme igen

Ninna er en meget dygtig massør, og hun arbejder målrettet og professionelt.

Jeg har udover massage også fået bindevævsmassage med en god forklaring, så jeg ved, hvad hun arbejder med – meget effektivt! Alt foregår i en behagelig atmosfære.

Jeg har været både i klinikken i Hornslet og i Power For Life i Lystrup. Jeg nyder at få massage, er afslappet, når jeg går derfra, og glæder mig til næste gang – går cirka hver 4. uge.

Birgit

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 14:00 – 18:00

Tirsdag: 09:00 – 14:00

Onsdag: 15:00 – 20:00

Torsdag: 09:00 – 14:00

Fredag: 09:00 – 18:00

Lørdag
10:00 – 14:00

Søndag
Lukket – jeg er sammen med familien 🙂

HVAD KAN JEG HJÆLPE DIG MED?

Lige meget hvad du går med, så lad os tage en snak. Kun sådan finder vi ud af, om jeg kan hjælpe dig.