Typer & priser

FIRMAAFTALE

medarbejdernes trivsel 

Få sundere, mere produktive og gladere medarbejdere med en sundheds- og massageordning.  

Med en firmaordning for dine medarbejdere, kan du forebygge arbejdsrelaterede skader i bevægeapparatet, mindske sygefravær og øge medarbejdernes generelle trivsel. 

Firmamassage er en fuld fradragsberettiget personaleudgift for virksomheden

aftalen

Vi former aftalen, så den passer til dit firma og dine medarbejdere.

Sådan gør mange:
Medarbejderne får tildelt et antal klip i en klippekortsordning. 
Hel eller delvis medarbejderbetaling via bruttoløn. Medarbejderne booker selv tider i klinikken

Sådan gør andre:
Medarbejderne aftaler hvor mange behandlinger de får betalt årligt. Booker tid hos mig, betaler selv udlægget, og får efterfølgende refunderet beløbet af dig.  

hvad koster det

Om mine klienter kommer til mig med en firmaordning eller helt privat, så er min tid afsat til dem.

Mine priser er derfor gennemskuelige, da du betaler for den tid, du reserverer hos mig. 

½ time: kr. 380
3/4 time: kr. 495
1 time: kr. 575 
Der er ikke moms på faktura, da jeg er lønsumspligtig, og ikke momspligtig. 

Hver behandling består af samtale, kort journalnotat, af- og påklædning og et glas vand ved afslutning. 

gør en forskel

 Når du investerer i medarbejdernes sundhed, investerer du samtidig i glade medarbejdere der føler sig anerkendte og værdsatte. Indsatsen resulterer i mere effektive medarbejdere med færre skavanker og sygedage og dermed lavere personaleomkostninger.

Du investerer du i dit eget brand som en attraktiv og moderne arbejdsplads, der kan tiltrække og fastholde medarbejdere.

tag hånd om medarbejderne

Når du investerer i medarbejdernes sundhed, investerer du samtidig i glade medarbejdere der føler sig anerkendte og værdsatte. Indsatsen resulterer i mere effektive medarbejdere med færre skavanker og sygedage og dermed lavere personaleomkostninger.

Skulder- og nakkemassage
En fysiurgisk massage, hvor jeg arbejder med skulder- og nakkeområdet. Under behandlingen kommer jeg helt i dybden af muskellagene.
Som afslutning får du altid kraniemassage, som virker enormt afslappende. Samtidig en meget effektiv behandling mod nakkespændinger, hovedpine og kæbespændinger.
afslappende zoneterapi

Efter massagebehandlingen tilbyder jeg en afslappende og udrensende zoneterapi-behandling. Vælg behandlingen når du bestiller eller sig det blot, når du kommer til behandlingen. 

Det er en rar måde at afslutte en behandling på, og giver ekstra kraft til udrensningen af affaldstofferne efter massagebehandlingen. Får din krop helt ned i gear. 

Cupping

Massage til afhjælpning af ophobninger i dit bindevæv, som har sat sig som celluite (appelsinhud) eller løst og bulet hud.

Jeg bruger sugekopper i behandlingen, som øger blodgennemstrømningen i vævet godt og hurtigt. Det undertryk, som sugekoppen skaber, åbner flere blodkar på en gang.

MET-teknikker

Muscle Energy Teknique (MET) er en effektiv behandlingsform, der kræver din aktive medvirken, idet du, sammen med mig, er fælles om at yde behandlingskraften for at frigøre fx et led, der har nedsat bevægelighed.

Behandlingen er en meget skånsom og sikker teknik , da du selv medvirker til at bryde de barrierer, der måtte være.

helsemassage

I helsemassagen bruger jeg en dejlig olie og vil massere kroppens muskler på en meget blid måde. Olien gør grebene glidende og rolige, og du vil hurtigt føle dig rolig og afslappet.
Massagen har en enorm afslappende virkning på krop og sind, vil løsne op, frigøre spændinger og og stimulere blodcirkulationen.

fysiurgisk massage

En massageform, hvor jeg arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket kræver viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand. Muskulaturen bliver gennemarbejdet og eventuelle skader kan blive afhjulpet.

Massagefomen afspænder, giver ro, en bedre blodgennemstrømning og udskiller affaldsstoffer.

Anmeldelser

Det Mener Mine Kunder

“Følte mig tryg fra første øjeblik, jeg landede på briksen”

“Jeg har været i et længere behandlingsforløb, men nu er jeg der blot for mit eget velværes skyld, og det kan jeg varmt anbefale alle andre at gøre.

Jeg har tidligere prøvet andre massører, som til forskel fra Ninna ikke har spurgt nær så meget til mit velbefindende og  tidligere skader, men blot gået i gang med behandlingen, hvilket nogle gange føltes utrygt. Det føler jeg mig bestemt ikke i Ninnas hænder.

Jeg har fra starten haft stor tillid til hendes kompetencer og følt mig fuldstændig tryg. Der er stor fleksibilitet i hendes åbningstider, hvilket passer perfekt i en travl hverdag. Og prisen tænker du måske? Den er mere end fair for en veluddannet og yderst kompetent massør”.

Jette

“Altid fantastisk og præcis behandling hos Ninna”

“Det er altid fantastisk at komme til behandling ved Ninna. Jeg går derfra afslappet, og har fået præcis den behandling, som jeg havde brug for.

Jeg føler mig god tilpas, og det er rart at være i klinikken.”

Hanne

Kan varmt anbefale Care-Clinic og glæder mig til at komme igen

Ninna er en meget dygtig massør, og hun arbejder målrettet og professionelt.

Jeg har udover massage også fået bindevævsmassage med en god forklaring, så jeg ved, hvad hun arbejder med – meget effektivt! Alt foregår i en behagelig atmosfære.

Jeg har været både i klinikken i Hornslet og i Power For Life i Lystrup. Jeg nyder at få massage, er afslappet, når jeg går derfra, og glæder mig til næste gang – går cirka hver 4. uge.

Birgit

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 08:30 – 18:00

Tirsdag: 08:30 – 17:00

Onsdag: 08:30 – 18:00

Torsdag: 08:30– 17:00

Fredag: 08:30 – 16:00

Første lørdag i måneden
9-14

Søndag
Lukket – jeg er sammen med familien 🙂

HVAD KAN JEG HJÆLPE DIG MED?

Lige meget hvad du går med, så lad os tage en snak. Kun sådan finder vi ud af, om jeg kan hjælpe dig.