Dit liv i Balance

 

Balance i kroppen skaber balance
i sindet. Tag ansvar for din egen
sundhed og start med at få
kroppen i balance i dag 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

balancetest
Balance olie

BalanceOil+ er en helt naturlig Polyfenol omega Afbalancér kosttilskud med et højt indhold af olivenpolyfenoler, omega-3 og vitamin D3. Det justerer og vedligeholder sikkert EPA- + DHA-niveauer og Omega-6:3-balancen i kroppen, mens du beskytter dine celler mod oxidering. Den indeholder en førsteklasses blanding af olier udvundet af vilde, små fisk og ekstra jomfruolivenolie.

ZinoBiotic

ZinoBiotic+ er en særlig blanding af 8 naturlige kostfibre. Disse fibre metaboliseres i tyktarmen (den store tarm), hvor de støtter væksten af sunde bakterier. ZinoBiotic+ hjælper med at reducere hurtig stigning af blodsukkeret efter måltider og med at opretholde gode kolesterolniveauer. Fibrene fremmer mange sunde tarmfunktioner.

Xtend

Xtend, vores mest avancerede immun- og kosttilskud som styrker immunforsvaret, er en enestående kilde til mikro- og fytonæringsstoffer, herunder 23 essentielle vitaminer og mineraler, samt rensede 1-3, 1-6 betaglucaner, der stammer fra bagegær, som beskytter og fornyer celler og væv. Xtend er det perfekte kosttilskud til BalanceOil og ZinoBiotic for at fuldende din sundhedsprotokol.

Protect

Protect+ er et naturligt kosttilskud, der understøtter dit immunforsvar, så du kan føle dig godt tilpas og forblive frisk. Det indeholder de effektive veganske vitamin D3 og C, som bidrager til et normalt immunsystem, samt effektive og klinisk dokumenterede 1-3, 1-6 betaglucaner. Protect virker bedst, når det tages dagligt, eftersom de vigtigste medfødte immunceller fornyes hvert 1-2 døgn, og alle skal primes for at kunne fungere effektivt.

Viva

Viva+ er et helt naturligt kosttilskud der er udformet til at være stresslindrende, humørforstærkende og øge følelsen af velvære. Det vedligeholder et sundt velfungerende nervesystem og hjernefunktion, der bidrager til at du føler dig mindre træt og udbrændt.Viva+ er et helt naturligt kosttilskud der er udformet til at være stresslindrende, humørforstærkende og øge følelsen af velvære. Det vedligeholder et sundt velfungerende nervesystem og hjernefunktion, der bidrager til at du føler dig mindre træt og udbrændt.
Viva+ er en kombination af affron®, et standardiseret og patenteret ekstrakt af ren førsteklasses safrankrokus (Crocus sativus L) fra Spanien, et vitamin B-kompleks fra boghvede, magnesium fra havvand, jod og vitamin C fra acerola. 

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 08:30 – 18:00

Tirsdag: 08:30 – 17:00

Onsdag: 08:30 – 18:00

Torsdag: 08:30– 17:00

Fredag: 08:30 – 16:00

Lørdag
09:00 – 14:00

Søndag
Lukket – jeg er sammen med familien 🙂

HVAD KAN JEG HJÆLPE DIG MED?

Lige meget hvad du går med, så lad os tage en snak. Kun sådan finder vi ud af, om jeg kan hjælpe dig.