Typer & priser

massage

 Massageformer

Jeg tilbyder en række forskellige behandlingsformer

– Fysiurgisk massage
– Helsemassage
– Fodmassage
– Ansigtsmassage 
– Gravidmassage
– Bindevævsmassage / cupping
– Kranio Sakral Terapi (KST)
– Nakke-skulder afspænding
– Kropsterapi med MET teknikker
– Zoneterapi som afslutning på massagen
– Undervisning i babymassage

 

Priser

Uanset behandlingsform er priserne per tidsenhed

60 min. :       650 kr.
45 min. :       545 kr.
30 min. :       405 kr.
20 min.:        350 kr.

Tiderne er inkl.  samtale, journalnotat, af- og påklædning og et glas vand.

eftervirkninger

Du kan få hovedpine, føle dig lidt svimmel eller få kvalme, da der bliver frigivet en del affaldsstoffer under massagen.
Du kan være øm nogle steder. Men det er helt normalt, og vil aftage efter få dage. Efter bindevævs- massage kan der forekomme røde- og blå mærker. Disse fortager sig efter få dage. HUSK at drikke rigeligt vand efter alle behandlinger

rådgivning

Du er altid velkommen til at kontakte mig før du reserverer tid til din første behandling, hvis der er noget du gerne vil spørge om eller have afklaret inden.
Før selve behandlingen tager vi altid en snak om, hvad der er din udfordring, og hvad du forventer dig af behandlingen. 

massage der passer til dig

Vi tager altid en snak om dig, hvad jeg kan hjælpe dig med –  og hvad du forventer af en behandling hos mig. 

Skulder- og nakkemassage

En fysiurgisk massage, hvor jeg arbejder med skulder- og nakkeområdet. Under behandlingen kommer jeg helt i dybden af muskellagene.
Som afslutning får du altid kraniemassage, som virker enormt afslappende. Samtidig en meget effektiv behandling mod nakkespændinger, hovedpine og kæbespændinger. 

Cupping

Massage til afhjælpning af ophobninger i dit bindevæv, som har sat sig som celluite (appelsinhud) eller løst og bulet hud.

Jeg bruger sugekopper i behandlingen, som øger blodgennemstrømningen i vævet godt og hurtigt. Det undertryk, som sugekoppen skaber, åbner flere blodkar på en gang.

Afslappende zoneterapi

Efter massagebehandlingen tilbyder jeg en afslappende og udrensende zoneterapi-behandling. Vælg behandlingen når du bestiller eller sig det blot, når du kommer til behandlingen. 

Det er en rar måde at afslutte en behandling på, og giver ekstra kraft til udrensningen af affaldstofferne efter massagebehandlingen. Behandlingen får din krop helt ned i gear. 

MET-teknikker

Muscle Energy Teknique (MET) er en effektiv behandlingsform, der kræver din aktive medvirken, idet du, sammen med mig, er fælles om at yde behandlingskraften for at frigøre fx et led, der har nedsat bevægelighed.

Behandlingen er en meget skånsom og sikker teknik , da du selv medvirker til at bryde de barrierer, der måtte være.

helsemassage

I helsemassagen bruger jeg en dejlig olie og vil massere kroppens muskler på en meget blid måde. Olien gør grebene glidende og rolige, og du vil hurtigt føle dig rolig og afslappet.
Massagen har en enorm afslappende virkning på krop og sind, vil løsne op, frigøre spændinger og og stimulere blodcirkulationen.

fysiurgisk massage

En massageform, hvor jeg arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket kræver viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand. Muskulaturen bliver gennemarbejdet og eventuelle skader kan blive afhjulpet.

Massagefomen afspænder, giver ro, en bedre blodgennemstrømning og udskiller affaldsstoffer.

Klippekort

Når du starter i forløb hos mig, kan du med fordel købe et klippekort til 5 behandlinger. En enkelt behandling kan sjældent stå alene, og vil du gøre noget godt for dig selv og din krop, er et klippekortsordning en god løsning med lidt rabat 🙂

5 X klip – 10 % rabat 

Anmeldelser

Det Mener Kunderne

“Følte mig tryg fra første øjeblik, jeg landede på briksen”

“Jeg har været i et længere behandlingsforløb, men nu er jeg der blot for mit eget velværes skyld, og det kan jeg varmt anbefale alle andre at gøre.

Jeg har tidligere prøvet andre massører, som til forskel fra Ninna ikke har spurgt nær så meget til mit velbefindende og  tidligere skader, men blot gået i gang med behandlingen, hvilket nogle gange føltes utrygt. Det føler jeg mig bestemt ikke i Ninnas hænder.

Jeg har fra starten haft stor tillid til hendes kompetencer og følt mig fuldstændig tryg. Der er stor fleksibilitet i hendes åbningstider, hvilket passer perfekt i en travl hverdag. Og prisen tænker du måske? Den er mere end fair for en veluddannet og yderst kompetent massør”.

Jette

“Altid fantastisk og præcis behandling hos Ninna”

“Det er altid fantastisk at komme til behandling ved Ninna. Jeg går derfra afslappet, og har fået præcis den behandling, som jeg havde brug for.

Jeg føler mig god tilpas, og det er rart at være i klinikken.”

Hanne

Kan varmt anbefale Care-Clinic og glæder mig til at komme igen

Ninna er en meget dygtig massør, og hun arbejder målrettet og professionelt.

Jeg har udover massage også fået bindevævsmassage med en god forklaring, så jeg ved, hvad hun arbejder med – meget effektivt! Alt foregår i en behagelig atmosfære.

Jeg har været både i klinikken i Hornslet og i Power For Life i Lystrup. Jeg nyder at få massage, er afslappet, når jeg går derfra, og glæder mig til næste gang – går cirka hver 4. uge.

Birgit

ÅBNINGSTIDER

4Mandag: 09:00 – 17:00

Tirsdag: 09:00 – 18:00

Onsdag: 09:00 – 16:00

Torsdag: 09:00 – 18:00

Fredag: 09:00 – 16.00

Lørdag og søndag lukket
Jeg er sammen med familien

HVAD KAN JEG HJÆLPE DIG MED?

Lige meget hvad du går med, så lad os tage en snak. Kun sådan finder vi ud af, om jeg kan hjælpe dig.